Corona beleid

Beleid Coronavirus COVID-19

Wij zijn open en staan klaar voor u!

Wij weten dat u ook in de nieuwe 1,5 meter economie aan uw ARBO verplichtingen moet blijven voldoen, omdat dit noodzakelijk is voor de voortgang van de dagelijkse werkzaamheden van uw bedrijf. Maar wij willen niet ziek worden van elkaar. Daarom hebben wij de volgende opties om een cursus te volgen:

Optie 1
Normaal de cursus volgen zoals u gewend bent, met 1,5 meter aanpassingen.

Toegang is beperkt tot 6 deelnemers. De tafels zijn weggehaald zodat er voldoende tussenruimte is. De les-onderdelen zijn zodanig aangepast, dat wij nu contactloos les geven. Bij de praktijk krijgen de mensen beschermende handschoenen aan en zonodig een mondkapje op. Wij houden door een streng loop-regime de hele dag een onderlinge afstand aan van zeker 1,5 meter. Hiermee voldoen wij aan het NedCert COVID-19 protocol en de eisen van het RIVM.

Mensen met griepachtige verschijnselen moet u nu niet aanmelden voor een cursus.

Optie 2
De cursus in 2 delen volgen, theorie thuis en praktijk bij ons.
Na de aanmelding spreken wij met de deelnemer een datum en tijd af voor een online theorie-les die men thuis volgt via Zoom.
Daarna komt de deelnemer, op een afgesproken tijdstip, op onze locatie voor de praktijk. In zo’n 3 uur met een minigroep geeft de instructeur contactloos alle praktijk met 1,5 meter afstand.
Voor deze optie moet u, vanwege onze interne procedure, aanmelden voor de dag 01-12-2020.  Dus gewoon aanmelden voor die ene dag en binnenkort zien wij de deelnemer online en maken wij apart een afspraak voor de praktijk.